English versionenglish

header

STIRI

Roxana Nemes - Romanian Wood

Dragi prieteni si colaboratori,

Pana la vara cand soarele va rechema publicul, de placere, in piete si la concerte in aer liber, acum e momentul cluburilor, al petrecerilor corporatiste si a celor de firma, in spatii inchise sau neconventionale.

Music Management are o oferta inedita pentru cele de mai sus: Roxana Nemes. Cunoscuta publicului din tara prin participarea la concursul "Next Diva", Roxana este o adevarata show-woman. In prezent este in plina promovare a single-urilor "Your Desire" alaturi de DJ Virtual si "Romanianwood" (dupa parerea unora cel mai tare hit de club in momentul de fata), fiind invitata sa cante la toate emisiunile importante (Antena 1, Acasa TV, TVR etc).

Show-ul Roxanei dureaza 30 de minute si este alcatuit integral din piese proprii, toate in stilul clubbing. Roxana, in sine o prezenta fermacatoare, e insotita pe scena de doua dansatoare exotice si de un DJ.Accesand link-ul de mai jos puteti urmari aparitia Roxanei la cele mai importante emisiuni TV:

http://neatza.a1.ro/muzica/Virtual-feat.-Roxana-Nemes-Your-Desire_5333.html
http://www.youtube.com/watch?v=lj4ZSaTrxXI
http://www.youtube.com/watch?v=LHFax4WZW7w&feature=related

Ca de obicei astept cererile voastre la 0722621342 sau radu@music2.ro

Cu stima,
Radu Groza

Roxana Nemes - Romanian Wood

Warning: imagegif() [function.imagegif]: Unable to open 'resurse/img/verificare.gif' for writing: Permission denied in /home/music2r/public_html/resurse/php/class/captcha.php on line 40