English versionenglish

header

EVENIMENTE

Recital Mamaia

22 august, o seara răcoroasă de vară. Multa lume, agitaţie, emoţii, artişti stând de vorbă cu fanii, fotografiindu-se cu ei, echipa Music Mangement dând ultimele indicaţii cu privire la showul care urmează să înceapă în câteva minute. Multe poze, multe interviuri, presă, paparazzi pregătiţi pentru orice fustă mai transparentă sau decolteu buclucaş. Cam aceasta era atmosfera de dinainte de recitalul oferit de artiştii lui Radu Groza la festivalul Mamaia 2008.

"Doamnelor şi domnilor, Music Management prezintă prima trupa din această seară, o trupă de baieţi foarte talentaţi, un solist cu o voce care te unge pe suflet, cu o sensibilitate şi un timbru aparte....aplauze pentru....Provincialii!!!". A început "Time" şi timpul s-a oprit în loc, apoi "Poveste de doi" şi publicul a rămas vrăjit, uitând toate problemele acasă, prins într-o stare magică, unde numai muzica a devenit limba comună a tuturor celor prezenţi.

Pentru că au fost foarte mulţi artişti într-un timp foarte scurt, regizorul showului, Bogdan Toader, a găsit o soluţie foarte ingenioasă pentru a economisi timp: a rugat artiştii să se prezinte între ei!

Fiecare artist la sfârşitul minirecitalului său şi-a prezentat următorul coleg, spre deliciul publicului dar cu mai multe emoţii din partea artiştilor, care pe lângă cântăreţi au devenit şi prezentatori. Totul live şi în direct la Tvr!

Artiştii s-au prezentat între ei

Aşadar, înainte să işi ia rămas bun de la public, Provincialii au prezentat-o pe Lavinia care a încins atmosfera cu noul ei single "F.T.R.L.", şi împreună cu focoasele-i dansatoare a ridicat publicul în picioare şi a reuşit să-i înveţe refrenul până la sfârşitul melodiei .

La rândul ei, Lavinia l-a prezentat pe Keo, care a cântat un colaj cu binecunoscutele-i piese "În ochii tăi" şi "Dacă aş putea să zbor".

Keo şi-a adus şi instrumentiştii şi a făcut un show de zile mari, stârnind zeci de aplauze. El a prezentat mai departe o voce suavă a muzicii româneşti şi o prezenţă deosebită: Anne's.

Noul ei single, balada "Atât de greu", a cucerit cu siguranţă toată ţara, dovadă fiind locurile fruntaşe din topurile româneşti precum şi reacţia extraordinară a fanilor săi. Prezenţa sa pe scena de la Mamaia a fost dublată şi de videoclipul piesei care a rulat pe imensele ecrane montate pe scenă în timp ce aceasta cânta.

Anne's a prezentat-o pe senzuala Anna Lesko, rusoaica infierbântând toată România care urmărea în acel moment recitalul. Artista a prezentat şi ea, ca şi Keo, un colaj cu piesele sale, "Anicyka Maya", "1001 dorinţe" şi "24". Ţinutele artistei şi ale dansatoarelor sale au fost extrem de spectaculoase, făcând ca intotdeauna deliciul showului.

Pentru a fi sigură că pronunţa corect numele celor patru tenori care i-au urmat în spectacol, Anna a repetat împreună cu ei de vreo câteva zeci de ori: "Distincto?"..."Nu! Dis-tin-to!".."Ahaaa...Distinto!".

Tavi, Marius, Mihai şi Misha, tenorii care au deschis spectacolele lui Julio Iglesias în România au cântat un Medley din opere celebre pe ritmuri moderne, în stilul ce i-a consacrat, pop-opera. Cei patru muschetari, cum au fost supradenumiti, şi-au prezentat cele mai sexy colege, frumoasele "Ladies", adică Anca şi Ianna, fetele venind cu noul lor single "Odata în viaţă", single ce se bucura deja de un foarte mare succes în concertele talentatelor fete.

Ianna a prezentat o nouă colegă a familiei Music Management, pe Roxy Rocks, care a venit cu 5 instrumentişti şi a fost acompaniata şi de fetele de la Pinky şi a cântat "Everytime", o baladă compusă de autorul succesului Sexy Thing, Dj David. "Everytime" a ajuns deja pe primele locuri între preferinţele tinerilor din România, vorbindu-se deja din ce în ce mai mult de Roxy Rocks. Printre primele apariţii ale sale, seara de la Mamaia a lăsat un zambet în colţul gurii pentru paparazzi şi public, căci Roxy a purtat o rochiţă puţin mai buclucaşă, în mijlocul melodiei bustiera deplasându-se puţin în jos şi lasând-o cu un sân pe afară! Noroc cu cei din public, care îi făceau semne, şi cu zâmbetele insinuante ale paparazzilor, care puseseră blitzurile în funcţiune, satisfăcuţi că au ştiri pentru prima pagină, bucuroşi de ghinionul altuia. Cum a ieşit de pe scenă, Roxy i-a spus managerului ei, Radu Groza, că sigur va apărea în toate ziarele din săptămâna următoare. Nimeni nu a crezut-o în acel moment, pentru că la tv incidentul nu a fost vizibil, dar ştia ea ce ştia!

A urmat George Nicolescu, care a cântat celebra sa melodie "Eternitate", acompaniat de bandul lui Andrei Tudor. Publicul a aplaudat minute în şir, sensibilizat până la lacrimi de marele om şi de emoţia pe care acesta reuşeşte s-o transmită de fiecare dată când începe să cânte. Spectacolul s-a încheiat cu doua voci superbe ale muzicii româneşti, şi anume Nico şi Marcel Pavel, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, căci probabil vor fi menţionaţi în curând în manualele de muzică sau în culegerile cu mari personalităţi din România, alături de managerul lor, Radu Groza. Nico a cântat melodia "Nu mai pot să suport", iar Marcel Pavel a cântat două melodii, "Zâmbetul tău" şi "Per te".

Pe toată durata spectacolului, regizorul Bogdan Toader a montat un colaj cu imagini din videoclipuri sau poze ale fiecărui artist Music Management care s-a aflat pe scena de la Mamaia, iar managerii Radu Groza si Niki Constantinescu au avut grija ca tot evenimentul să iasa perfect.

Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia Recital Mamaia