English versionenglish

header

EVENIMENTE

Julio Iglesias 2008

MUSIC MANAGEMENT şi CIADO (Centru Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului) organizează în cadrul proiectului "Artă contra Drog" un turneu extraordinar în România ce încununează 40 de ani de carieră a marelui Julio Iglesias. Proiectul Naţional "Artă contra drog" face parte din Anul Cultural Antidrog 2008 care vizează conştientizarea populaţiei cu privire la amploarea şi riscurile consumului de droguri.

Dacă, în 2007, Iglesias a vizitat ţara noastră pentru a promova ultimul său album în limba engleză, "Romantic Classics", Nr. 1 în topul vânzărilor de la noi, de această dată artistul va încânta publicul cu şlagărele îndelungatei sale cariere de succes.

"Îmi face o deosebită plăcere să mă reîntâlnesc cu admiratorii mei români. Anul trecut am stat două săptămâni în România şi am avut ocazia de a cunoaşte îndeaproape ţara dumneavoastră, fiindcă am mers destul de mult cu maşina. Mi-au plăcut mult românii; în mijlocul lor m-am simţit ca acasă." (Julio Iglesias)

De asemeni, pe lângă extraordinarul concert cu hit-urile lui Julio Iglesias lansate în cei 40 de ani de carieră, vom asista şi la un duet de zile mari.

După o serie întreagă de negocieri, Niki Constantinescu a reuşit să îl convingă pe Julio Iglesias, să realizeze în România un duet cu noua revelaţie, Costel Busuioc, câştigătorul concursului "Hijos de Babel" din ţara natală a marelui Iglesias, care este de asemeni foarte bucuros de această iniţiativă.

Mai adăugăm că de-a lungul carierei lui, Julio Iglesias a mai susţinut duete cu nume mari ale muzicii internaţionale printre care amintim de: Frank Sinatra, Gloria Estefan, Stevie Wonder, Nana Mouskouri, Johnny Hallyday, Diana Ross, Placido Domingo, LaToya Jackson, Sting, Liza Minelli, Thalia, Dolly Parton şi alţii.

Julio Iglesias a vândut peste 250 de milioane de albume în lumea întreagă, a cântat în mai multe limbi şi a susţinut, de-a lungul carierei, peste 5.000 de concerte.

Concertele din România vor avea o durată de două ore, fiecare cu începere de la orele 21.00. Intrarea pe stadioane se va putea face cu începere de la orele 18.00.

Datele concertului lui Julio Iglesias din luna iulie cu invitatul special Costel Busuioc sunt:

Preţul biletelor la concertele din cele trei oraşe sunt:

Biletele pot fi procurate pentru fiecare oraş în parte de la: