English versionenglish

header

ARTISTI

Roxana Nemes

Roxana s-a nascut in 16 Aprilie 1989 in Targu Mures. A inceput sa cante de la gradinita. De la 8 ani a fost selectionata pentru a canta in corul scolii. De mica a fost captivate de luminile rampei, astfel ca in paralel cu activitatea din cadrul corului, Roxana se inscribe la Ansamblul de balet "Mini- Arabesque" din Targu Mures, unde activeaza pana la 15 ani. La 17 ani castiga un premiu oferit de trupa Activ, de a juca in clipul piesei 'Lucruri Simple".

Queen Of Ice - Roxana Nemes este imaginea oficiala a unicului Hotel de Gheata din sud- estul Europei. In 2013 la Romanian Top Hits, Roxana a primit premiul Best Girl Act.

Primul videoclip al artistei, piesa "Give a little More" ( compozitie Mihai Alexandru) a fost remarcata de producatorul francez Frank Derrier care a semnat-o pentru Summits Records. La acest single au fost realizate nu mai putin de 6 remix-uri.

Pentru urmatorul single "Tu Amor" solista a colaborat cu Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est. Videoclipul melodiei a fost realizat de Edy Scheiner (alias Dj Phantom- unul dintre primii producatori de muzica dance din Romania).

Clipul a fost filmat in mai bine de 3 luni, in multe locuri cu adevarat frumoase din Romania si o prezinta pe Roxana in chip de "regizor" pentru un canal tv gen National Geographic.

Pentru single-ul " Give a little More" , artista a primit la Romanian Top Hits- 2012 distinctia Best New Act.

Anul 2013 ii aduce cele mai multe realizari profesionale - colaboreaza cu producatorul Gabriel Baruta ( ex- Hotel Fm ) de la Mosquito Production pentru piesele " Stii ca sunt aici" si " Vara asta".

Realizeaza un featuring de senzatie cu artistul nigerian Admiral C4 C (rasplatit cu doua premii importante la ADMA AWARDS 2013 in Amsterdam- Best Reggae Artist Of The Year si Best Reggae/ DanceHall Song Of The Year).

Piesa se intituleaza "Boom Bang". Regizat de catre Anthony Icuagu, videoclipul piesei " Boom- Bang" o prezinta pe frumoasa Roxana Nemes intr-un rol autoritar, o adevarata zeita razboinica. La sfarsitul anului trecut primeste propunerea ca in 2014 sa fie imaginea oficiala a Hotelului de Gheata, unic in Sud- Estul Europei.

Roxana Nemes