English versionenglish

header

ARTISTI

Delia

Delia Matache – suflet de artista

Toata lumea o stie pe Delia Matache, fata aia nebunatica si plina de viata pe care si-ar dori oricine s-o aiba prietena. Orice ar face Delia, ea e sufletul petrecerii si e atat de simpatica incat nu ai cum sa nu o iubesti. Iar cand vine vorba de cantat, Delia nu s-ar opri niciodata, pentru ca muzica ii curge prin vine, ca si mamei sale. Inca de cand a inceput sa cante in N&D si pana azi, Delia a demonstrat ca este o artista completa cu o voce pe care o recunosti dintr-o mie.

Toate proiectele in care s-a implicat Delia Matache au avut succes, pentru ca ea pune tot sufletul si pasiunea in ceea ce face. Si mai are un ingredient special ce o face unica: o atitudine foarte pozitiva si optimista pe care reuseste sa o transmita tuturor prin muzica ei, ba chiar ar fi in stare sa vindece, cantandu-le, bolnavi de depresie sau pesimisti.

De la prima aparitie cu N&D si pana in prezent, Delia a trecut prin zeci de schimbari de look, de atitudine, s-a transformat ca un cameleon, ne-a surprins de fiecare data cu ceva si mai bun, si mai interesant, a demonstrat ca poate aborda orice stil cu o lejeritate uimitoare, a evoluat si s-a maturizat.

Cel mai nou proiect pe care Delia l-a gandit impreuna cu binecunoscutul Marius Mihalache si taraful sau, este un proiect ce contine muzica lautareasca si muzica populara romaneasca, interpretata intr-un stil unic, care are toate ingredientele pentru o petrecere de neuitat. O veti putea asculta pe Delia cantand superb si la flaut, acompaniata de tambalul lui Marius Mihalache si de unul dintre cele mai bun tarafuri din tara. Artista a inregistrat chiar si cateva duete impreuna cu mama sa, cantareata Gina Matache, asa ca ne putem astepta sa le ascultam chiar si impreuna, mama si fiica, in cadrul acestui proiect grandios.

Delia Matache este unul din putinii artisti care pot umple o scena doar cu prezenta lor si pot sustine singuri un spectacol complex care sa ridice sala in picioare.

Daca va e dor de melodii ca ‘'Sufletul meu’, ‘Ce vor de la mine’, sau ultimul hit al DelieiLet it rain’, nu va speriati, Delia nu si-a abandonat proiectul solo pop-dance in favoarea celui cu Marius Mihalache, ba chiar le face pe amandoua cu mare pasiune, si ne demonstreaza astfel ca este o artista desavarsita, care merita sa fie mereu in topul preferintelor noastre.

delia